Neukfilm

Sex Massage Maastricht

Gigolo overijssel moeders natte kut

gigolo overijssel moeders natte kut

Ze zag de twijfels in mijn ogen en zei nu streng Nou dat zag er een paar dagen geleden heel anders uit he? Ik zei niets en wist me geen houding te geven maar mams zei, daar weet ik wel wat op en ik zag dat ze iets onder de dekens aan het doen was. Even later kwam haar onderbroek te voorschijn en met een wel gemikte worp gooide ze het naar me toe en zei, pak het op en laat maar eens zien wat je er mee deed in de badkamer.

Ik bukte me en raapte mijn moeders onderbroek op en door de ervaring van de laatste weken vielen er twee dingen meteen op toen ik het vast pakte. Het kruisje was nat en nog warm en terwijl ik het op pakte zei mijn moeder, deze onderbroek heb ik speciaal drie dagen lang gedragen dan kun je er eens goed aan ruiken. Ik stond daar maar een beetje met mamma's slipje in mijn handen en wist me geen houding te geven maar mijn moeder zei, kom op laat maar zien wat je er mee doet.

Ik dacht dat ik in een nachtmerrie terecht gekomen was en hoopte dat ik zo wakker zou worden, maar dat gebeurde dus niet en ik kon niet anders dan doen wat mamma zei en begon aan haar broekje te ruiken.

Ik schaamde me diep zoals ik er bij stond, maar toen ik de geur van mijn moeders kut rook raakte ik er opgewonden van. Dit broekje rook veel sterker als al die andere waar ik aan geroken had en ik kon er niets aan doen maar een gevoel van opwinding spoot door mijn lichaam heen.

Al snel stond mijn lul recht omhoog en angstig keek ik mijn moeder aan in afwachting wat er nu komen ging. Mamma keek me aan en zei zo kijk daar eens wat een reactie, in de badkamer had je je penis in je hand wat deed je daar toen mee? Ik pakte mijn piemel vast en speelde ermee zoals ik gewend was, ik speelde met mijn ballen en kneep in mijn eikel en duwde mijn velletje op en neer. En als je dat doet gebeurd er dan iets speciaals met je vroeg mijn moeder?

Ik begreep haar niet en verbaast keek ik haar aan en schudde nee met mijn hooft. Mijn moeder begreep meteen dat ik nog nooit een orgasme had gehad en vroeg me vervolgens hoe vaak ik een stijve penis had. Wel 15 keer per dag en ik weet niet wat ik er mee moet zei ik wanhopig. Mijn moeder keek nu veel minder streng en vroeg me om nog eens te laten zien wat ik altijd met mijn penis deed en ik liet het zien. Mijn moeder keek het even aan en begon te glimlachen en zei oooh arme schat je doet het niet helemaal goed, kom maar eens naast me liggen op bed dan zal ik het je eens voor doen.

Ik weet niet of het gaat lukken, misschien ben je nog te jong zei ze. IK keek haar verbaast aan en vroeg haar wat er dan zou moeten lukken. Een orgasme krijgen liefje zei mijn moeder rustig, maar dat begrijp je pas als je er een heb gehad dus ga naast me op je rug liggen en spreid je benen maar een beetje uit elkaar. Ik ging liggen en deed mijn benen wat uit elkaar zoals mijn moeder zei.

Voor dat ik verder ga wil ik eerst dat je me iets belooft zei mijn moeder zacht, ik keek haar aan en zei, ok wat moet ik beloven dan? Dat je wat we nu gaan doen nooit en dan ook nooit aan iemand vertellen zal, dit moet ons geheim blijven begrijp je dat? Ok dan wil ik nu dat je je ontspant en laat alles wat er gebeurd maar gewoon over je heen komen. Ik sloot mijn ogen en wachtte gespannen af. Ik voelde de hand van mijn moeder mijn schouders strelen en ze zei, ik streel je nu zodat je even kan wennen aan de aanrakingen van mijn hand en het is een prettige manier om je op te winden.

Ze streelde mijn hele bovenlichaam en kwam soms dicht in de buurt van mijn penis wat een aangenaam gevoel gaf, dan ging ze weer plagerig omhoog met haar hand en kneep zachtjes in mijn tepels, dit ging zo een tijdje door en mijn moeder vroeg of ik lekker ontspannen was en ik vond van wel. Ok zei mams schrik niet maar ik ga nu je penis aan raken en ze sloot haar hand om mijn lul heen.

Wat is hij hard zei mijn moeder, je bent al een grote jongen aan het worden en terwijl ze dat zei begon ze haar hand langzaam op en neer te bewegen. Het voelde heel lekker aan wat ze deed en al gauw kreeg ik weer dat vreemde gevoel, het gevoel als of mijn lul elk moment kon ontploffen. Mijn moeder begon uit te leggen wat ze deed, en ze zei dit heet masturberen, je kan het ook aftrekken noemen of afrukken maar masturberen klinkt netter.

Als je het maar lang genoeg doet en je bent er rijp voor dan krijg je een orgasme, je kan ook zeggen klaarkomen of spuiten en wat er dan gebeurd bij een orgasme is dat je een zaadlozing krijgt en dat is een dikke witte vloeistof waar zaad in zit, komt uit je penis en het heet sperma. Zon orgasme duurt niet lang, slechts enkele seconden maar het gevoel dat je erbij krijgt is heerlijk en niet te beschrijven.

Maar als dat zaad in een vrouw haar vagina terecht komt kan ze zwanger raken en een baby krijgen dus daar moet je altijd voorzichtig mee zijn, begrijp je het een beetje? Ik knikte van ja. Mijn moeder ging verder met haar uitleg, kijk zegt ze je begint eerst langzaam je hand op en neer te bewegen en naar mate je meer opgewonden raakt ga je dat steeds sneller doen en dan zul je zien dat je na een tijdje klaar komt en gaat spuiten.

Is dat bij vrouwen ook zo dat ze gaan spuiten als ze klaar komen? Mag ik jou lichaam eens zien vroeg ik nieuwsgierig, nee zei ze kort maar krachtig. Het werd even stil en toen zei mijn moeder, kijk ik leer je alleen hoe jouw lichaam werkt, dat hoort vind ik bij de opvoeding maar ik blijf wel je moeder en als je straks weet hoe je een orgasme kunt krijgen, heb je mij niet meer nodig en zul je het verder zelf moeten doen.

Ik was een beetje teleur gesteld door deze uitspraak, en mijn moeder zag dat en ze zei ontspan je nu maar en geniet er van. Ze stopte even met aftrekken en streelde mijn ballen en liet ze door haar vingers rollen, toen pakte ze mijn lul weer beet en trok me weer af met een langzame maar regelmatige snelheid. Ik raakte nu steeds meer opgewonden en mijn ademhaling werd sneller en zwaarder.

Ik kon mijn lichaam niet meer stil houden. Dat viel mijn moeder natuurlijk op en ze begreep dat ik nu dicht tegen een orgasme aan zat. Het was er op of er onder voor haar zoon, —f hij zou zijn eerste orgasme zo gaan krijgen —f hij moest nog een jaartje wachten. Ze was heel benieuwd of het lukken zou en ze vroeg zich af hoe hij zou reageren als hij voor de eerste keer zou klaarkomen. Ze verhoogde langzaam het ritme en trok hem nu in een iets sneller tempo af.

Het moest nu gauw gaan gebeuren want ze kreeg kramp in haar hand, ze had al jaren geen man meer afgetrokken sinds haar echtgenoot haar verlaten had en was dit niet meer gewend. Ze gebruikte nu twee handen, een hand trok zijn lul af en de ander masseerde zijn zak.

Ze ging zo op in haar werk dat ze even niet door had dat de deken van haar afgleed en haar borsten zichtbaar werden. Haar zoon zag dat en pakte een van haar tieten en kneep er in. Ze schrok van zijn aanraking maar zei niets en ging door met het masturberen van haar zoon.

Dit was nou net het zetje wat haar zoonlief nodig had en uit zijn mond kwamen nu kreunende geluiden, en zijn hele lichaam kwam nu in beweging. Ze begreep dat haar zoon op het punt stond om klaar te komen en ze liet haar hand nog sneller op en neer gaan. Dit was het moment waarop het voor mijn lichaam allemaal te veel werd en net toen ik dacht dat het gevoel niet intenser kon worden, verkrampte mijn hele lijf en een golf van puur genot overspoelde mijn lichaam.

Ik schrok van het gevoel dat ik er bij kreeg maar veel tijd om daar over na te denken had ik niet want het volgende moment schoten er dikke stralen vocht uit mijn piemel precies zoals mijn moeder voorspelt had, en zo verbaasd als ik was keek ik naar de reactie van mijn lichaam en zag ik het sperma met kracht uit mijn eikel spuiten en het leek wel of er geen eind aan kwam.

Mijn god dacht mijn moeder toen ze de hoeveelheid sperma zag en ze was blij dat haar gelukt was om haar zoon zijn eerste orgasme te bezorgen. J‡‡‡‡ schatje goed zo riep mijn moeder, kom maar lekker klaar Het zaad spoot met zon kracht uit mijn lul dat mijn hele bovenlichaam onder het sperma zat en ik had zelfs in mijn eigen gezicht gespoten.

Mijn moeder zat ook onder en het zaad droop van haar hand af. Ze draaide zich om en pakte een paar doekjes uit haar nachtkastje en terwijl ze met haar rug naar haar zoon zat likte ze snel haar hand schoon en genoot stilletjes van de smaak. Ik lag nog bij te komen en vroeg me af wat me net was overkomen en met een beetje vies gezicht keek ik vol verbazing naar al dat witte spul dat op mijn buik, borst en gezicht terecht was gekomen.

Mijn moeder veegde het sperma van mijn lichaam af en zei kalm, nou jongen je bent er vroeg bij met je 12e jaar. Was het lekker vroeg ze? En ik kon alleen maar ja knikken. Dat beloofde ik, ik pakte mijn pyjama en onderbroek en liep de kamer uit, sloot de deur achter me en ging naar mijn eigen kamer toe. Toen mijn moeder alleen was liet ze zich met een zucht achter over op bed vallen en realiseerde zich maar al te goed dat wat ze net gedaan had heel erg fout was, maar aan de andere kant was ze tevreden en voldaan dat ze haar zoon iets had kunnen leren op sexueel gebied.

Het was voor haar al jaren geleden dat ze sex had gehad en ze snakte naar een goede beurt, en even had ze de gedachten gehad om sex met haar zoon te hebben. Daarom stuurde ze hem snel weg, want zoiets kon en mocht niet gebeuren. Ze pakte de doekjes op en rook er eens aan en snoof de geur van het sperma op dat nog aan de doekjes kleefde en gooide het daarna in de prullenbak. Ze kroop onder de dekens en sloot haar ogen, spreiden haar benen en voelde aan haar vagina Eenmaal terug op mijn kamer gekomen trok ik mijn pyjama weer aan, en ging op bed liggen.

Ik was nog helemaal onder de indruk over wat me net overkomen was en kon aan niks anders meer denken. Het viel me op dat ik na mijn orgasme een heel ontspannen gevoel had, mijn lul was ook slap geworden dit in tegenstelling tot al die andere keren dat ik een erectie had maar niet wist wat ik er mee moest doen en het gevolg was een onbevredigd gevoel en een stijve piemel die maar niet slap wilde worden. Eigenlijk zouden mijn vragen beantwoord moeten zijn maar ik had er alleen maar meer vragen bij gekregen, zoals hoe krijgt een vrouw een orgasme en hoe kan sperma in een vagina terecht komen, en hoe vaak kan ik klaar komen?

Ik had er geen antwoord op. Een ding wist ik wel, ik wou nog veel meer orgasmes krijgen!! Er gingen weken voorbij en er werd met geen woord meer gesproken over wat er die ene keer gebeurd was in de slaapkamer van mijn moeder. Ik masturbeerde nu minstens 5 keer per dag en genoot van elk orgasme dat ik kreeg. Maar toch miste ik de hand van mijn moeder en hoewel ik belooft had om niet meer in de wasmand te graaien, besloot ik toch om stiekem weer aan haar onderbroeken te gaan ruiken.

We zaten s'avonds tv te kijken en er werd weinig gezegd, tot mijn moeder de stilte verbrak en me plotseling vroeg of ik al goed aan het oefenen was en keek me afwachtend aan. Ik wist onmiddellijk wat ze bedoelde en ik was dolgelukkig dat ze het bewuste onderwerp weer aansneed.

Ik antwoorden dat ik mijn best deed maar dat ik niet elke keer klaar kwam als ik masturbeerde, mijn moeder keek me verbaast aan en vroeg me hoe dat kwam. Ik dacht even na en gaf toen aarzelend antwoord. Kijk zei ik, ik ben gewoon niet meer zo opgewonden geweest als toen die keer dat je me liet zien hoe ik me moest aftrekken. Ooh zei mijn moeder zit dat zo, en wat wil je dat ik doe dan vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op en zei dat ik dat niet wist.

Natuurlijk was er twee maal per week de voetbaltraining maar dan was hij ook redelijk op tijd thuis. Toch moest ze er meer van weten en besloot op een ochtend, toen hij naar school was, zijn slaapkamer eens grondig te inspecteren. Op zich vond het een niet goed te keuren daad, ook hij had recht op zijn privacy maar haar nieuwsgierigheid was gewoon te groot.

Op het oog was het een normale jongenskamer, een beetje slordig, foto’s van popsterren aan de muur, veel cd’s, een mooie stereo en natuurlijk een computer met benodigdheden. Dus keek Loes eens onder het matras en vond ook daar niets, maar haar adem stokte in haar keel toen ze in een doos, onder allerlei snoeren, stekkers en kabeltjes een stapeltje pornoblaadjes zag.

Voorzichtig haalde ze er een paar uit en bekeek de inhoud. Het waren allemaal ‘mature’ magazines, allemaal foto’s van rijpere vrouwen met veelal grote hangende borsten. Loes werd er zowaar opgewonden van en bladerde meerdere blaadjes door. Ze keek haar ogen uit naar al die borsten en vaak geschoren schaamheuvels. Wat ook opviel was dat op veel foto’s de dames aan orale seks deden, actiefoto’s waar ze aan grote penissen zogen of sabbelden, Loes kreeg het er warm van, vooral in haar onderbuik.

Daarna deed ze zijn computer aan om daar wat rond te snuffelen. Dennis deed niet aan wachtwoorden en ze kon zo bij de favorieten komen; de computercursus voor huisvrouwen bewees nu zijn nut. Ergens snapte ze het niet, Dennis zag er goed uit, slank, gespierd, een lekkere kop met donker haar, hij was redelijk intelligent, goed in sport, kortom, de meisjes moesten storm voor hem lopen maar Loes zag hem nooit met meiden van zijn leeftijd en nu begreep ze waarom.

Ook de seksboekjes legde ze weer precies daar waar ze vandaan kwamen en met een knoop in haar maag verliet ze de jongenskamer. Op de overloop stond een grote spiegel en daar bleef ze voor staan. Met een kritische blik bekeek ze zichzelf en begon vergelijkingen te trekken met de vrouwen op de foto’s die ze net had gezien. Hm, ze was weliswaar stevig maar ze vond zichzelf niet dik.

Haar borsten waren ook groot maar ze wist dat ze nog mooi waren en niet erg hingen; in feite was ze altijd trots op die dingen geweest. Haar billen en dijen vond ze wel wat te dik, vooral haar kont, ze had echt vlezige billen. Haar gezicht was nog vrijwel zonder rimpels, alleen wat rond haar ogen. Hier en daar wat beginnend grijs in haar bijna pikzwart halflang kapsel… Het kon allemaal wat beter maar voor haar leeftijd zag ze er toch niet slecht uit, vond ze zelf.

Loes was geil geworden door al die porno wat ze had gezien en ze wilde geneukt worden; ze wilde een echte pik in haar lijf, geen dildo, en ze besloot het nog één keer bij haar man te proberen; misschien als ze er extra sexy uit zou zien.. Ze ging de badkamer in en deed haar broek en slip uit, vervolgens pakte ze de tondeuse.

Hij voelde zich beschaamd en vernederd; slechts 2 minuten had hij zijn pik stijf kunnen houden, langer niet. Zonder te zijn klaargekomen verschrompelde zijn penis tot een garnaaltje en gleed zomaar uit de natte spleet van zijn teleurgestelde vrouw. Wim vond het nog erger voor haar dan voor hemzelf want ze had er veel energie ingestoken. Ze had extra sexy ondergoed aangedaan, dat met een kleine stripteaseshow uitgetrokken waardoor hij waarachtig half stijf was geworden, daarna had ze zijn penis met haar mond helemaal stijf gezogen en hem over haar heen getrokken, met dit armzalig resultaat.

Hij keek haar even aan en zag haar vochtige ogen. Godverdomme, het deed hem echt pijn haar zo te zien. Wat hij verzweeg voor zijn vrouw was dat hij er ook geen zin meer in had. Natuurlijk, hij was naar de dokter geweest, dat hij er steeds meer tegenop zag gemeenschap met een vrouw te hebben, dat het een psychologische barrière dreigde te worden. Wim ging niet in op het voorstel van zijn dokter om viagra te gaan slikken, je moest toch opgewonden raken wilde dat werken en hij wilde zelfs niet meer opgewonden raken, althans, niet van de seks.

Loes wist haar tranen nauwelijks te bedwingen. Ze had zich bijna als een hoer gedragen met haar doorzichtige BH en de string die haar kaal geschoren kut nauwelijks bedekte. Ze had hem gepijpt, ze had geile woordjes in zijn oor gefluisterd en toen hij eenmaal in haar was streelde ze zijn ballen nog; het was allemaal vergeefs.

Ook Loes wist dat het vanaf nu over en voorbij was; de streep was getrokken. Ze begreep hem wel; hij was tenslotte twaalf jaar ouder en ze had ergens gelezen dat de helft van mannen boven de vijftig moeite met hun erectie hadden maar ze was zelf pas veertig en het leek wel of ze steeds meer zin in seks begon te krijgen.

Ergens had ze een enorme spijt ooit een oudere man te hebben getrouwd, aan de andere kant; dan was Dennis nooit geboren, het enigst kind uit hun huwelijk, Dennis, over wie ze de laatste dagen heel veel dacht.

Hij dacht er nog even over na maar besloot de rest maar te vertellen, ze zaten nu toch in de uur van de waarheid. Dat is ook de reden dat de trainer naar een andere club is gegaan; het begon uit te lekken.

Even later vertelde ze Wim wat ze in de kamer van hun Dennis had gevonden en van het voorval in de stationsrestauratie wat Wim aan het denken zette. Ze hadden ieder voor zich platte beeldschermen gekocht en waren erg in hun nopjes.

Dennis haalde zijn schouders op. Hij had pas zijn rijbewijs maar zat nu op de passagiersstoel omdat hij op de heenreis had gereden. Zijn vader schraapte zijn keel. Zou je ermee naar bed willen? Was hij gek geworden? Maar hij was niet in staat antwoord te geven. Jazeker, hij wilde graag met zijn moeder naar bed maar zoiets zeg je toch niet tegen haar man die ook nog eens je vader is?

Toen Wim een parkeerplaats zag reed hij daar plotseling in, stopte abrupt de auto en sloeg de motor af. Een volle minuut zaten vader en zoon zonder een woord te zeggen voor zich uit te staren; Dennis vroeg zich af waar dit naar toe ging en Wim probeerde de juiste woorden te vinden. Uiteindelijk sloot hij zijn ogen en begon weer te praten. Ik zal het maar meteen zeggen; ik ben impotent en al jaren niet meer geïnteresseerd in seks. Je moeder is daarentegen daarin wel erg geïnteresseerd en ze mist het ontzettend.

Ze wil graag een andere man en ik ben bang dat het dan op een scheiding tussen ons komt. Dat wil ik niet want ik hou veel van haar en van jou. Ik zou niet weten wat ik in m’n eentje zonder jullie zou moeten doen. Nou weten jou moeder en ik dat jij nogal op oudere vrouwen valt en dat je op internet veel naar incestsites kijkt en ook veel verhalen download. Volgens ons ben je gewoon heet op je moeder. Hij voelde zich betrapt in zijn intiemste gevoelens maar aan de andere kant voelde hij dat er iets moois aan de horizon begon te schijnen.

Ook die schraapte nu zijn keel. Weer kwam er een grote stilte in de auto en keken de twee mannen wezenloos voor zich uit naar wat struikgewas dat de parkeerplaats markeerde. Ze durfde het je nooit voor te stellen want ze schaamde zich ervoor maar nu ze weet van je voorkeuren verlangt ze heel erg naar je,” hervatte Wim het gesprek met zijn zoon.

Ik kom rond twaalf uur weer thuis. In die tussentijd kun je je gang gaan. Je moeder zal klaar voor je zijn. Die avond keken moeder en zoon al broeierig naar elkaar maar spraken verder vrijwel geen woord met elkaar. Samen met zijn vader verving hij de oude beeldbuizen van de computers door de nieuwe aan te sluiten en Loes ging al vroeg naar bed. Toen Dennis naar bed ging had hij een enorme erectie die niet klein was te krijgen. Hij overwoog nog om zich af te gaan trekken maar deed het toch maar niet; hij wilde alles opsparen voor de volgende ochtend.

Pas ver na middernacht viel hij in slaap maar werd elk uur wakker en hoopte maar dat het geen slechte grap van zijn vader zou zijn. Hij was niet eens erg zenuwachtig maar wel ontzettend geil. Loes was wel zenuwachtig, bang dat haar zoon haar lichaam zou afkeuren, dat hij haar gedrag zou afkeuren, ze was gewoon onzeker. Haar man lag naast haar en sliep zoals hij altijd sliep, als een blok. Loes keek naar de lichtgevende wijzers van de wekker en zag dat het uur steeds meer naderde.

Om een uur of vijf viel ze weer in slaap. Toen een uur later de wekker afging schrok ze wakker. Wim stond op en verliet zwijgend de slaapkamer om zich op te frissen.

Hij besloot zich niet te scheren en keek naar zijn verrimpelt gezicht in de spiegel; ondanks zijn ijzeren slaapritme had hij het ook moeilijk. Hoe zou het verlopen tussen die twee? En als het klikte tussen hun; hoe zouden ze hem gaan behandelen? Als een derde wiel aan de wagen? Hij stommelde omlaag, zette koffie, deed dat in een thermoskan en pakte het broodtrommeltje met de al klaargemaakte boterhammen. Daarna pakte hij zijn hengels, deed die in de auto en reed weg.

Toen hij de auto hoorde wegrijden stapte hij naakt uit bed en liep zachtjes naar de slaapkamer van zijn ouders waar de deur op een kier stond. Zijn moeder lag op haar rug onder het dekbed en het leek of ze nog sliep. Toen Dennis bij het bed was aangekomen sloeg hij de rand van het dekbed terug om naast zijn moeder te gaan liggen en de adem stokte in zijn keel toen hij zag dat zijn moeder ook bloot was.

Hij zag in de schemer de contouren van haar naakte rechterborst en maakte aanstalten naast haar te gaan liggen. Het liefst was hij meteen op haar gesprongen om zijn superharde pik terstond in haar te steken maar met zijn opgebouwde ervaringen met vrouwen wist hij dat hij het rustig aan moest doen, in het begin dan. Hij lag nu op zijn linkerzij en zijn hand ging voorzichtig naar de gezwollen tepel van de blote borst. Het voelde zo ontzettend goed; het was zo geilmakend dat hij spontaan een scheutje voorzaad uit zijn pisbuis voelde komen.

Wat had ze mooie tieten, lekker groot, maar toch zo stevig dat ze maar weinig opzij vielen en wat voelde het vlees zacht aan toen hij de rest van haar borst betaste. Hij boog zijn hoofd en likte aan de tepel, daarna nam hij de harde punt in zijn mond en begon eraan te zuigen; de poort van de hemel opende zich. Natuurlijk had Loes hem de kamer horen binnenkomen en hield zich slapende, dat leek haar de enigste goede tactiek; wachten op wat er komen zou.

Ze zou alles toelaten, dat wist ze wel. Ze voelde hoe hij haar borst aanraakte en de rillingen van geiligheid liepen door haar lijf, toch liet ze nog niets merken. Dat deed ze pas toen hij aan haar tepel begon te zuigen. Moet je de ander ook? Moet je mama’s andere borst ook zuigen?

Loes voelde zijn grote paal tegen de zijkant van haar lichaam stoten en opende vanzelf haar benen een beetje onder het dekbed. Haar ene hand kroelde nog steeds door zijn haarbos terwijl hij haar tepel zover mogelijk in zijn mond had. Dennis verloste haar tepel van zijn mond en schoof wat omhoog. Hij zag de geopende lippen van zijn hete moeder en drukte de zijne er tegenaan om daarna zijn tong in haar mond te laten zakken waar hij door de hare werd ontvangen. Minuten lang duurde de kus, vol harsttocht en passie, twee kronkelende tongen die elkaar steeds weer opzochten, ze dronken elkaars speeksel en hun handen gingen over elkaars lijf.

Na de lekkerste kus van zijn leven zakte zijn hoofd toch weer naar de moederborsten; hij was dol op tieten en vooral op die van zijn moeder; het was de bron van zijn bestaan!

Weer zoog hij één voor één aan die heerlijke kanjers en kroop automatisch steeds meer op zijn moeder, hij maakte onbewust neukbewegingen, nu tegen de binnenkant van haar ene dij en Loes opende haar benen voor hem. Zijn rechterhand wreef zich een weg omlaag; over haar buik naar haar schaamstreek. Tot zijn verbazing voelde hij geen schaamhaar, zijn moeder was helemaal kaal!!! Zijn hand vonden al snel haar kut en hij stak de wijsvinger tussen haar schaamlippen.

Het was heet is haar kut, heet en nat en het werd steeds natter toen hij zijn vinger er steeds verder induwde. Beurtelings kuste hij haar mond en tepels, hij kon niet kiezen maar hij wilde wel iets anders; hij wilde neuken, zijn moeder neuken!!! Ze pakte zijn pik en huiverde even. Wat was hij groot!! En wat was hij hard!! Veel groter en harder dan die van Wim, haar man. En wat wilde ze graag!! Ze plaatste de kop van paal tegen haar schaamlippen en deed haar armen om zijn schouders.

Neuk je moedertje, alsjeblieft, neuk me. Ze gaven elkaar weer een wilde tongzoen toen hij zijn pik van twintig centimeter langzaam in haar hete spleet duwde. Langzaam maar zeker voelde Loes hoe haar gloeiende kut werd gevuld met de warme lul van haar zoon en ze kwam al een beetje klaar toen hij tegen haar baarmoeder aan pookte.

Dennis was helemaal van de wereld. Hij begon heen en weer te raggen maar wist eigenlijk niet meer wat hij deed. Ja, zijn moeder neuken en daar ging hij voor.

..

Behaarde lul shemale seksdate
gigolo overijssel moeders natte kut

Ze zag de twijfels in mijn ogen en zei nu streng Nou dat zag er een paar dagen geleden heel anders uit he? Ik zei niets en wist me geen houding te geven maar mams zei, daar weet ik wel wat op en ik zag dat ze iets onder de dekens aan het doen was. Even later kwam haar onderbroek te voorschijn en met een wel gemikte worp gooide ze het naar me toe en zei, pak het op en laat maar eens zien wat je er mee deed in de badkamer.

Ik bukte me en raapte mijn moeders onderbroek op en door de ervaring van de laatste weken vielen er twee dingen meteen op toen ik het vast pakte. Het kruisje was nat en nog warm en terwijl ik het op pakte zei mijn moeder, deze onderbroek heb ik speciaal drie dagen lang gedragen dan kun je er eens goed aan ruiken. Ik stond daar maar een beetje met mamma's slipje in mijn handen en wist me geen houding te geven maar mijn moeder zei, kom op laat maar zien wat je er mee doet. Ik dacht dat ik in een nachtmerrie terecht gekomen was en hoopte dat ik zo wakker zou worden, maar dat gebeurde dus niet en ik kon niet anders dan doen wat mamma zei en begon aan haar broekje te ruiken.

Ik schaamde me diep zoals ik er bij stond, maar toen ik de geur van mijn moeders kut rook raakte ik er opgewonden van. Dit broekje rook veel sterker als al die andere waar ik aan geroken had en ik kon er niets aan doen maar een gevoel van opwinding spoot door mijn lichaam heen.

Al snel stond mijn lul recht omhoog en angstig keek ik mijn moeder aan in afwachting wat er nu komen ging. Mamma keek me aan en zei zo kijk daar eens wat een reactie, in de badkamer had je je penis in je hand wat deed je daar toen mee? Ik pakte mijn piemel vast en speelde ermee zoals ik gewend was, ik speelde met mijn ballen en kneep in mijn eikel en duwde mijn velletje op en neer.

En als je dat doet gebeurd er dan iets speciaals met je vroeg mijn moeder? Ik begreep haar niet en verbaast keek ik haar aan en schudde nee met mijn hooft. Mijn moeder begreep meteen dat ik nog nooit een orgasme had gehad en vroeg me vervolgens hoe vaak ik een stijve penis had. Wel 15 keer per dag en ik weet niet wat ik er mee moet zei ik wanhopig. Mijn moeder keek nu veel minder streng en vroeg me om nog eens te laten zien wat ik altijd met mijn penis deed en ik liet het zien.

Mijn moeder keek het even aan en begon te glimlachen en zei oooh arme schat je doet het niet helemaal goed, kom maar eens naast me liggen op bed dan zal ik het je eens voor doen.

Ik weet niet of het gaat lukken, misschien ben je nog te jong zei ze. IK keek haar verbaast aan en vroeg haar wat er dan zou moeten lukken. Een orgasme krijgen liefje zei mijn moeder rustig, maar dat begrijp je pas als je er een heb gehad dus ga naast me op je rug liggen en spreid je benen maar een beetje uit elkaar. Ik ging liggen en deed mijn benen wat uit elkaar zoals mijn moeder zei. Voor dat ik verder ga wil ik eerst dat je me iets belooft zei mijn moeder zacht, ik keek haar aan en zei, ok wat moet ik beloven dan?

Dat je wat we nu gaan doen nooit en dan ook nooit aan iemand vertellen zal, dit moet ons geheim blijven begrijp je dat? Ok dan wil ik nu dat je je ontspant en laat alles wat er gebeurd maar gewoon over je heen komen. Ik sloot mijn ogen en wachtte gespannen af. Ik voelde de hand van mijn moeder mijn schouders strelen en ze zei, ik streel je nu zodat je even kan wennen aan de aanrakingen van mijn hand en het is een prettige manier om je op te winden.

Ze streelde mijn hele bovenlichaam en kwam soms dicht in de buurt van mijn penis wat een aangenaam gevoel gaf, dan ging ze weer plagerig omhoog met haar hand en kneep zachtjes in mijn tepels, dit ging zo een tijdje door en mijn moeder vroeg of ik lekker ontspannen was en ik vond van wel.

Ok zei mams schrik niet maar ik ga nu je penis aan raken en ze sloot haar hand om mijn lul heen. Wat is hij hard zei mijn moeder, je bent al een grote jongen aan het worden en terwijl ze dat zei begon ze haar hand langzaam op en neer te bewegen. Het voelde heel lekker aan wat ze deed en al gauw kreeg ik weer dat vreemde gevoel, het gevoel als of mijn lul elk moment kon ontploffen. Mijn moeder begon uit te leggen wat ze deed, en ze zei dit heet masturberen, je kan het ook aftrekken noemen of afrukken maar masturberen klinkt netter.

Als je het maar lang genoeg doet en je bent er rijp voor dan krijg je een orgasme, je kan ook zeggen klaarkomen of spuiten en wat er dan gebeurd bij een orgasme is dat je een zaadlozing krijgt en dat is een dikke witte vloeistof waar zaad in zit, komt uit je penis en het heet sperma.

Zon orgasme duurt niet lang, slechts enkele seconden maar het gevoel dat je erbij krijgt is heerlijk en niet te beschrijven.

Maar als dat zaad in een vrouw haar vagina terecht komt kan ze zwanger raken en een baby krijgen dus daar moet je altijd voorzichtig mee zijn, begrijp je het een beetje?

Ik knikte van ja. Mijn moeder ging verder met haar uitleg, kijk zegt ze je begint eerst langzaam je hand op en neer te bewegen en naar mate je meer opgewonden raakt ga je dat steeds sneller doen en dan zul je zien dat je na een tijdje klaar komt en gaat spuiten. Is dat bij vrouwen ook zo dat ze gaan spuiten als ze klaar komen?

Mag ik jou lichaam eens zien vroeg ik nieuwsgierig, nee zei ze kort maar krachtig. Het werd even stil en toen zei mijn moeder, kijk ik leer je alleen hoe jouw lichaam werkt, dat hoort vind ik bij de opvoeding maar ik blijf wel je moeder en als je straks weet hoe je een orgasme kunt krijgen, heb je mij niet meer nodig en zul je het verder zelf moeten doen. Ik was een beetje teleur gesteld door deze uitspraak, en mijn moeder zag dat en ze zei ontspan je nu maar en geniet er van.

Ze stopte even met aftrekken en streelde mijn ballen en liet ze door haar vingers rollen, toen pakte ze mijn lul weer beet en trok me weer af met een langzame maar regelmatige snelheid.

Ik raakte nu steeds meer opgewonden en mijn ademhaling werd sneller en zwaarder. Ik kon mijn lichaam niet meer stil houden. Dat viel mijn moeder natuurlijk op en ze begreep dat ik nu dicht tegen een orgasme aan zat.

Het was er op of er onder voor haar zoon, —f hij zou zijn eerste orgasme zo gaan krijgen —f hij moest nog een jaartje wachten. Ze was heel benieuwd of het lukken zou en ze vroeg zich af hoe hij zou reageren als hij voor de eerste keer zou klaarkomen. Ze verhoogde langzaam het ritme en trok hem nu in een iets sneller tempo af. Het moest nu gauw gaan gebeuren want ze kreeg kramp in haar hand, ze had al jaren geen man meer afgetrokken sinds haar echtgenoot haar verlaten had en was dit niet meer gewend.

Ze gebruikte nu twee handen, een hand trok zijn lul af en de ander masseerde zijn zak. Ze ging zo op in haar werk dat ze even niet door had dat de deken van haar afgleed en haar borsten zichtbaar werden.

Haar zoon zag dat en pakte een van haar tieten en kneep er in. Ze schrok van zijn aanraking maar zei niets en ging door met het masturberen van haar zoon. Dit was nou net het zetje wat haar zoonlief nodig had en uit zijn mond kwamen nu kreunende geluiden, en zijn hele lichaam kwam nu in beweging. Ze begreep dat haar zoon op het punt stond om klaar te komen en ze liet haar hand nog sneller op en neer gaan.

Dit was het moment waarop het voor mijn lichaam allemaal te veel werd en net toen ik dacht dat het gevoel niet intenser kon worden, verkrampte mijn hele lijf en een golf van puur genot overspoelde mijn lichaam. Ik schrok van het gevoel dat ik er bij kreeg maar veel tijd om daar over na te denken had ik niet want het volgende moment schoten er dikke stralen vocht uit mijn piemel precies zoals mijn moeder voorspelt had, en zo verbaasd als ik was keek ik naar de reactie van mijn lichaam en zag ik het sperma met kracht uit mijn eikel spuiten en het leek wel of er geen eind aan kwam.

Mijn god dacht mijn moeder toen ze de hoeveelheid sperma zag en ze was blij dat haar gelukt was om haar zoon zijn eerste orgasme te bezorgen. J‡‡‡‡ schatje goed zo riep mijn moeder, kom maar lekker klaar Het zaad spoot met zon kracht uit mijn lul dat mijn hele bovenlichaam onder het sperma zat en ik had zelfs in mijn eigen gezicht gespoten.

Mijn moeder zat ook onder en het zaad droop van haar hand af. Ze draaide zich om en pakte een paar doekjes uit haar nachtkastje en terwijl ze met haar rug naar haar zoon zat likte ze snel haar hand schoon en genoot stilletjes van de smaak. Ik lag nog bij te komen en vroeg me af wat me net was overkomen en met een beetje vies gezicht keek ik vol verbazing naar al dat witte spul dat op mijn buik, borst en gezicht terecht was gekomen. Mijn moeder veegde het sperma van mijn lichaam af en zei kalm, nou jongen je bent er vroeg bij met je 12e jaar.

Was het lekker vroeg ze? En ik kon alleen maar ja knikken. Dat beloofde ik, ik pakte mijn pyjama en onderbroek en liep de kamer uit, sloot de deur achter me en ging naar mijn eigen kamer toe. Toen mijn moeder alleen was liet ze zich met een zucht achter over op bed vallen en realiseerde zich maar al te goed dat wat ze net gedaan had heel erg fout was, maar aan de andere kant was ze tevreden en voldaan dat ze haar zoon iets had kunnen leren op sexueel gebied.

Het was voor haar al jaren geleden dat ze sex had gehad en ze snakte naar een goede beurt, en even had ze de gedachten gehad om sex met haar zoon te hebben. Daarom stuurde ze hem snel weg, want zoiets kon en mocht niet gebeuren.

Ze pakte de doekjes op en rook er eens aan en snoof de geur van het sperma op dat nog aan de doekjes kleefde en gooide het daarna in de prullenbak.

Ze kroop onder de dekens en sloot haar ogen, spreiden haar benen en voelde aan haar vagina Eenmaal terug op mijn kamer gekomen trok ik mijn pyjama weer aan, en ging op bed liggen.

Ik was nog helemaal onder de indruk over wat me net overkomen was en kon aan niks anders meer denken. Het viel me op dat ik na mijn orgasme een heel ontspannen gevoel had, mijn lul was ook slap geworden dit in tegenstelling tot al die andere keren dat ik een erectie had maar niet wist wat ik er mee moest doen en het gevolg was een onbevredigd gevoel en een stijve piemel die maar niet slap wilde worden.

Eigenlijk zouden mijn vragen beantwoord moeten zijn maar ik had er alleen maar meer vragen bij gekregen, zoals hoe krijgt een vrouw een orgasme en hoe kan sperma in een vagina terecht komen, en hoe vaak kan ik klaar komen? Ik had er geen antwoord op. Een ding wist ik wel, ik wou nog veel meer orgasmes krijgen!! Er gingen weken voorbij en er werd met geen woord meer gesproken over wat er die ene keer gebeurd was in de slaapkamer van mijn moeder.

Ik masturbeerde nu minstens 5 keer per dag en genoot van elk orgasme dat ik kreeg. Maar toch miste ik de hand van mijn moeder en hoewel ik belooft had om niet meer in de wasmand te graaien, besloot ik toch om stiekem weer aan haar onderbroeken te gaan ruiken. We zaten s'avonds tv te kijken en er werd weinig gezegd, tot mijn moeder de stilte verbrak en me plotseling vroeg of ik al goed aan het oefenen was en keek me afwachtend aan.

Ik wist onmiddellijk wat ze bedoelde en ik was dolgelukkig dat ze het bewuste onderwerp weer aansneed. Ik antwoorden dat ik mijn best deed maar dat ik niet elke keer klaar kwam als ik masturbeerde, mijn moeder keek me verbaast aan en vroeg me hoe dat kwam.

Ik dacht even na en gaf toen aarzelend antwoord. Kijk zei ik, ik ben gewoon niet meer zo opgewonden geweest als toen die keer dat je me liet zien hoe ik me moest aftrekken. Ooh zei mijn moeder zit dat zo, en wat wil je dat ik doe dan vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op en zei dat ik dat niet wist. Natuurlijk was er twee maal per week de voetbaltraining maar dan was hij ook redelijk op tijd thuis. Toch moest ze er meer van weten en besloot op een ochtend, toen hij naar school was, zijn slaapkamer eens grondig te inspecteren.

Op zich vond het een niet goed te keuren daad, ook hij had recht op zijn privacy maar haar nieuwsgierigheid was gewoon te groot. Op het oog was het een normale jongenskamer, een beetje slordig, foto’s van popsterren aan de muur, veel cd’s, een mooie stereo en natuurlijk een computer met benodigdheden. Dus keek Loes eens onder het matras en vond ook daar niets, maar haar adem stokte in haar keel toen ze in een doos, onder allerlei snoeren, stekkers en kabeltjes een stapeltje pornoblaadjes zag.

Voorzichtig haalde ze er een paar uit en bekeek de inhoud. Het waren allemaal ‘mature’ magazines, allemaal foto’s van rijpere vrouwen met veelal grote hangende borsten. Loes werd er zowaar opgewonden van en bladerde meerdere blaadjes door. Ze keek haar ogen uit naar al die borsten en vaak geschoren schaamheuvels. Wat ook opviel was dat op veel foto’s de dames aan orale seks deden, actiefoto’s waar ze aan grote penissen zogen of sabbelden, Loes kreeg het er warm van, vooral in haar onderbuik.

Daarna deed ze zijn computer aan om daar wat rond te snuffelen. Dennis deed niet aan wachtwoorden en ze kon zo bij de favorieten komen; de computercursus voor huisvrouwen bewees nu zijn nut. Ergens snapte ze het niet, Dennis zag er goed uit, slank, gespierd, een lekkere kop met donker haar, hij was redelijk intelligent, goed in sport, kortom, de meisjes moesten storm voor hem lopen maar Loes zag hem nooit met meiden van zijn leeftijd en nu begreep ze waarom.

Ook de seksboekjes legde ze weer precies daar waar ze vandaan kwamen en met een knoop in haar maag verliet ze de jongenskamer. Op de overloop stond een grote spiegel en daar bleef ze voor staan. Met een kritische blik bekeek ze zichzelf en begon vergelijkingen te trekken met de vrouwen op de foto’s die ze net had gezien.

Hm, ze was weliswaar stevig maar ze vond zichzelf niet dik. Haar borsten waren ook groot maar ze wist dat ze nog mooi waren en niet erg hingen; in feite was ze altijd trots op die dingen geweest.

Haar billen en dijen vond ze wel wat te dik, vooral haar kont, ze had echt vlezige billen. Haar gezicht was nog vrijwel zonder rimpels, alleen wat rond haar ogen. Hier en daar wat beginnend grijs in haar bijna pikzwart halflang kapsel… Het kon allemaal wat beter maar voor haar leeftijd zag ze er toch niet slecht uit, vond ze zelf.

Loes was geil geworden door al die porno wat ze had gezien en ze wilde geneukt worden; ze wilde een echte pik in haar lijf, geen dildo, en ze besloot het nog één keer bij haar man te proberen; misschien als ze er extra sexy uit zou zien..

Ze ging de badkamer in en deed haar broek en slip uit, vervolgens pakte ze de tondeuse. Hij voelde zich beschaamd en vernederd; slechts 2 minuten had hij zijn pik stijf kunnen houden, langer niet. Zonder te zijn klaargekomen verschrompelde zijn penis tot een garnaaltje en gleed zomaar uit de natte spleet van zijn teleurgestelde vrouw. Wim vond het nog erger voor haar dan voor hemzelf want ze had er veel energie ingestoken.

Ze had extra sexy ondergoed aangedaan, dat met een kleine stripteaseshow uitgetrokken waardoor hij waarachtig half stijf was geworden, daarna had ze zijn penis met haar mond helemaal stijf gezogen en hem over haar heen getrokken, met dit armzalig resultaat. Hij keek haar even aan en zag haar vochtige ogen.

Godverdomme, het deed hem echt pijn haar zo te zien. Wat hij verzweeg voor zijn vrouw was dat hij er ook geen zin meer in had. Natuurlijk, hij was naar de dokter geweest, dat hij er steeds meer tegenop zag gemeenschap met een vrouw te hebben, dat het een psychologische barrière dreigde te worden.

Wim ging niet in op het voorstel van zijn dokter om viagra te gaan slikken, je moest toch opgewonden raken wilde dat werken en hij wilde zelfs niet meer opgewonden raken, althans, niet van de seks. Loes wist haar tranen nauwelijks te bedwingen. Ze had zich bijna als een hoer gedragen met haar doorzichtige BH en de string die haar kaal geschoren kut nauwelijks bedekte.

Ze had hem gepijpt, ze had geile woordjes in zijn oor gefluisterd en toen hij eenmaal in haar was streelde ze zijn ballen nog; het was allemaal vergeefs. Ook Loes wist dat het vanaf nu over en voorbij was; de streep was getrokken.

Ze begreep hem wel; hij was tenslotte twaalf jaar ouder en ze had ergens gelezen dat de helft van mannen boven de vijftig moeite met hun erectie hadden maar ze was zelf pas veertig en het leek wel of ze steeds meer zin in seks begon te krijgen. Ergens had ze een enorme spijt ooit een oudere man te hebben getrouwd, aan de andere kant; dan was Dennis nooit geboren, het enigst kind uit hun huwelijk, Dennis, over wie ze de laatste dagen heel veel dacht.

Hij dacht er nog even over na maar besloot de rest maar te vertellen, ze zaten nu toch in de uur van de waarheid. Dat is ook de reden dat de trainer naar een andere club is gegaan; het begon uit te lekken. Even later vertelde ze Wim wat ze in de kamer van hun Dennis had gevonden en van het voorval in de stationsrestauratie wat Wim aan het denken zette.

Ze hadden ieder voor zich platte beeldschermen gekocht en waren erg in hun nopjes. Dennis haalde zijn schouders op. Hij had pas zijn rijbewijs maar zat nu op de passagiersstoel omdat hij op de heenreis had gereden. Zijn vader schraapte zijn keel. Zou je ermee naar bed willen? Was hij gek geworden? Maar hij was niet in staat antwoord te geven. Jazeker, hij wilde graag met zijn moeder naar bed maar zoiets zeg je toch niet tegen haar man die ook nog eens je vader is?

Toen Wim een parkeerplaats zag reed hij daar plotseling in, stopte abrupt de auto en sloeg de motor af. Een volle minuut zaten vader en zoon zonder een woord te zeggen voor zich uit te staren; Dennis vroeg zich af waar dit naar toe ging en Wim probeerde de juiste woorden te vinden.

Uiteindelijk sloot hij zijn ogen en begon weer te praten. Ik zal het maar meteen zeggen; ik ben impotent en al jaren niet meer geïnteresseerd in seks. Je moeder is daarentegen daarin wel erg geïnteresseerd en ze mist het ontzettend. Ze wil graag een andere man en ik ben bang dat het dan op een scheiding tussen ons komt. Dat wil ik niet want ik hou veel van haar en van jou.

Ik zou niet weten wat ik in m’n eentje zonder jullie zou moeten doen. Nou weten jou moeder en ik dat jij nogal op oudere vrouwen valt en dat je op internet veel naar incestsites kijkt en ook veel verhalen download. Volgens ons ben je gewoon heet op je moeder. Hij voelde zich betrapt in zijn intiemste gevoelens maar aan de andere kant voelde hij dat er iets moois aan de horizon begon te schijnen. Ook die schraapte nu zijn keel.

Weer kwam er een grote stilte in de auto en keken de twee mannen wezenloos voor zich uit naar wat struikgewas dat de parkeerplaats markeerde. Ze durfde het je nooit voor te stellen want ze schaamde zich ervoor maar nu ze weet van je voorkeuren verlangt ze heel erg naar je,” hervatte Wim het gesprek met zijn zoon. Ik kom rond twaalf uur weer thuis. In die tussentijd kun je je gang gaan. Je moeder zal klaar voor je zijn. Die avond keken moeder en zoon al broeierig naar elkaar maar spraken verder vrijwel geen woord met elkaar.

Samen met zijn vader verving hij de oude beeldbuizen van de computers door de nieuwe aan te sluiten en Loes ging al vroeg naar bed. Toen Dennis naar bed ging had hij een enorme erectie die niet klein was te krijgen.

Hij overwoog nog om zich af te gaan trekken maar deed het toch maar niet; hij wilde alles opsparen voor de volgende ochtend. Pas ver na middernacht viel hij in slaap maar werd elk uur wakker en hoopte maar dat het geen slechte grap van zijn vader zou zijn. Hij was niet eens erg zenuwachtig maar wel ontzettend geil. Loes was wel zenuwachtig, bang dat haar zoon haar lichaam zou afkeuren, dat hij haar gedrag zou afkeuren, ze was gewoon onzeker.

Haar man lag naast haar en sliep zoals hij altijd sliep, als een blok. Loes keek naar de lichtgevende wijzers van de wekker en zag dat het uur steeds meer naderde. Om een uur of vijf viel ze weer in slaap. Toen een uur later de wekker afging schrok ze wakker. Wim stond op en verliet zwijgend de slaapkamer om zich op te frissen. Hij besloot zich niet te scheren en keek naar zijn verrimpelt gezicht in de spiegel; ondanks zijn ijzeren slaapritme had hij het ook moeilijk.

Hoe zou het verlopen tussen die twee? En als het klikte tussen hun; hoe zouden ze hem gaan behandelen? Als een derde wiel aan de wagen? Hij stommelde omlaag, zette koffie, deed dat in een thermoskan en pakte het broodtrommeltje met de al klaargemaakte boterhammen. Daarna pakte hij zijn hengels, deed die in de auto en reed weg. Toen hij de auto hoorde wegrijden stapte hij naakt uit bed en liep zachtjes naar de slaapkamer van zijn ouders waar de deur op een kier stond.

Zijn moeder lag op haar rug onder het dekbed en het leek of ze nog sliep. Toen Dennis bij het bed was aangekomen sloeg hij de rand van het dekbed terug om naast zijn moeder te gaan liggen en de adem stokte in zijn keel toen hij zag dat zijn moeder ook bloot was.

Hij zag in de schemer de contouren van haar naakte rechterborst en maakte aanstalten naast haar te gaan liggen. Het liefst was hij meteen op haar gesprongen om zijn superharde pik terstond in haar te steken maar met zijn opgebouwde ervaringen met vrouwen wist hij dat hij het rustig aan moest doen, in het begin dan.

Hij lag nu op zijn linkerzij en zijn hand ging voorzichtig naar de gezwollen tepel van de blote borst. Het voelde zo ontzettend goed; het was zo geilmakend dat hij spontaan een scheutje voorzaad uit zijn pisbuis voelde komen. Wat had ze mooie tieten, lekker groot, maar toch zo stevig dat ze maar weinig opzij vielen en wat voelde het vlees zacht aan toen hij de rest van haar borst betaste.

Hij boog zijn hoofd en likte aan de tepel, daarna nam hij de harde punt in zijn mond en begon eraan te zuigen; de poort van de hemel opende zich. Natuurlijk had Loes hem de kamer horen binnenkomen en hield zich slapende, dat leek haar de enigste goede tactiek; wachten op wat er komen zou.

Ze zou alles toelaten, dat wist ze wel. Ze voelde hoe hij haar borst aanraakte en de rillingen van geiligheid liepen door haar lijf, toch liet ze nog niets merken. Dat deed ze pas toen hij aan haar tepel begon te zuigen. Moet je de ander ook? Moet je mama’s andere borst ook zuigen? Loes voelde zijn grote paal tegen de zijkant van haar lichaam stoten en opende vanzelf haar benen een beetje onder het dekbed.

Haar ene hand kroelde nog steeds door zijn haarbos terwijl hij haar tepel zover mogelijk in zijn mond had. Dennis verloste haar tepel van zijn mond en schoof wat omhoog. Hij zag de geopende lippen van zijn hete moeder en drukte de zijne er tegenaan om daarna zijn tong in haar mond te laten zakken waar hij door de hare werd ontvangen. Minuten lang duurde de kus, vol harsttocht en passie, twee kronkelende tongen die elkaar steeds weer opzochten, ze dronken elkaars speeksel en hun handen gingen over elkaars lijf.

Na de lekkerste kus van zijn leven zakte zijn hoofd toch weer naar de moederborsten; hij was dol op tieten en vooral op die van zijn moeder; het was de bron van zijn bestaan! Weer zoog hij één voor één aan die heerlijke kanjers en kroop automatisch steeds meer op zijn moeder, hij maakte onbewust neukbewegingen, nu tegen de binnenkant van haar ene dij en Loes opende haar benen voor hem.

Zijn rechterhand wreef zich een weg omlaag; over haar buik naar haar schaamstreek. Tot zijn verbazing voelde hij geen schaamhaar, zijn moeder was helemaal kaal!!! Zijn hand vonden al snel haar kut en hij stak de wijsvinger tussen haar schaamlippen. Het was heet is haar kut, heet en nat en het werd steeds natter toen hij zijn vinger er steeds verder induwde. Beurtelings kuste hij haar mond en tepels, hij kon niet kiezen maar hij wilde wel iets anders; hij wilde neuken, zijn moeder neuken!!!

Ze pakte zijn pik en huiverde even. Wat was hij groot!! En wat was hij hard!! Veel groter en harder dan die van Wim, haar man. En wat wilde ze graag!! Ze plaatste de kop van paal tegen haar schaamlippen en deed haar armen om zijn schouders. Neuk je moedertje, alsjeblieft, neuk me. Ze gaven elkaar weer een wilde tongzoen toen hij zijn pik van twintig centimeter langzaam in haar hete spleet duwde. Langzaam maar zeker voelde Loes hoe haar gloeiende kut werd gevuld met de warme lul van haar zoon en ze kwam al een beetje klaar toen hij tegen haar baarmoeder aan pookte.

Dennis was helemaal van de wereld. Hij begon heen en weer te raggen maar wist eigenlijk niet meer wat hij deed. Ja, zijn moeder neuken en daar ging hij voor.

..
Glibberig kutje adult dating amsterdam

  • Natte negerin komt spuitend klaar
  • Gijle moeders italiaanse kutjes
  • Sexafspraak utrecht trampling meesteres
  • Man beft vrouw meiden die sex willen
  • TIENER VINGERT SPELEN MET JE BORSTEN


Prive sex advertenties oma ontvangt prive


gigolo overijssel moeders natte kut